close
shopping_basket

Váš košík

close

Web spustený!

Kto čaká, ten sa dočká. Hovorí staré príslovie a ja ho rada používam ako doma, tak aj v práci. No a pri našom webe to platí na 100%. Pri rozbehu môjho sladkého sna neboli peniaze, ani čas riešiť webové stránky. Samozrejme vnímam dnešný "online život" a viem, že prezentácia firmy je veľmi dôležitá. Mať web či byť na sociálnych sieťach znamená byť na očiach. Ja som však stará škola, ktorej by televízor ani počítače v živote nechýbali. Ako pribúdali prevádzky, narastala aj moja túžba vytvoriť web stránku a byť svojim klientom aj takýmto spôsobom bližšie.

Vyberám srdcom a obojstranná sympatia musí pre mňa fungovať všade, preto som si nakoniec na spoluprácu vybrala chalanov z Alterwebu. Boris a Jakub sú ľudskí a inovatívni, chémia ihneď zafungovala a tak bolo rozhodnuté. Zadanie bolo jasné. Čistý, jednoduchý web s prezentáciou našich dobrôt. No a keďže k sladkému prekvapeniu patria aj kvety, rada som k našim francúzskym dezertom pridala kvetinové boxy z Ohlala fleurs. Keďže nás v tomto kreatívnom premýšľaní prepadla pandémia, prácu na webe som na čas pozastavila. Ak mám rozmýšľať nad krásnym projektom, potrebujem pohodu a tú som v tých časoch hľadala ťažko.

Moji ďalší pomocníci pri tvorbe webu boli jasní od začiatku.

  • Fotky - Dušan Kristek. Dušan je podľa mňa najlepší fotograf jedla široko-ďaleko.
  • Úprava textov - Eva Guldan. Kamarátka, ktorá vždy pochopí ako upraviť texty tak, aby ostali mojimi textami.
  • Pečenie zákuskov - môj skvelý tím a ja Natacha.
  • Programovanie webu - Alterweb.
  • Prísna kontrola celého webu - reklamná agentúra Miracle, ktorá je zároveň autorom loga a celej identity našej značky.

Písať, že sú všetci ľudskí, skvelí a jedineční asi nemusím. Tým, že s nimi spolupracujem, je Vám to určite jasné. Ak potrebujete na niekoho z nich kontakt, neváhajte mi napísať. Budete určite spokojní. Ale poďme naspäť k môjmu obľúbenému prísloviu... Počkali ste a oplatilo sa! Web Natacha Pacal konečne spúšťame. Doslova v pravý čas.....no a na poslednú chvíľu sme do neho pridali aj jedlá z našej reštaurácie Natacha Pacal restaurant, lebo aktuálne sa do reštaurácie nedostanete a my sme sa začali riadiť heslom: "Doteraz Vy k nám, odteraz my k Vám". A tak upečieme, navaríme, zabalíme a dovezieme alebo si Vy vyzdvihnete. Nech od nás nájdete pohodlne všetko na jednom mieste. Objednávajte, zdieľajte, dávajte info svojim známym. My urobíme všetko pre to, aby ste boli spokojní a aby ste nám ostali verní aj naďalej. Ďakujeme za Vašu podporu.

Bon appétit!