Choux z odpaľovaného cesta, lahodný mousse dezert a osviežujúca bretónska citrónová tartaletka – to je skutočný mix francúzskych klasík!
Na mojom kurze si tieto dobroty upečieme v mini (cateringovej) verzii a osvojíme si všetky základné zásady a triky.
Všetko vám ukážem krok za krokom, takže ak ste začiatočník alebo len teoretik, neváhajte prísť. Čakajú vás štyri hodiny plné pečenia a príjemnej atmosféry, počas ktorých sa naučíte, ako na to. U mňa totiž všetko robíte sami – od prvého kroku až po hotový dezert. Iba tak sa naučíte všetko naozaj dokonale.
Obsah kurzu:
- Receptúry a vytlačené podklady
- Všetky suroviny a 12 hotových výrobkov, ktoré si odnesiete
- Občerstvenie
- Nealko nápoje, káva a čaj
- Diplom o absolvovaní
Miesto konania: Areál IES, Nová Rožňavská 136, Bratislava
Teším sa na spoločne strávený čas!
Natacha
NÁHRADNÍK: Po naplnení kapacity kurzu budeme ponúkať aj pozíciu náhradníka. Podrobnejšie informácie poskytneme po obsadení všetkých miest.