close
shopping_basket

Váš košík

close

FRANCÚZSKE MINI KLASIKY

FRANCÚZSKE MINI KLASIKY

Choux z odpaľovaného cesta, lahodný mousse dezert a osviežujúca bretónska citrónová tartaletka – to je skutočný mix francúzskych klasík!

Na mojom kurze si tieto dobroty upečieme v mini (cateringovej) verzii a osvojíme si všetky základné zásady a triky.

Všetko vám ukážem krok za krokom, takže ak ste začiatočník alebo len teoretik, neváhajte prísť. Čakajú vás štyri hodiny plné pečenia a príjemnej atmosféry, počas ktorých sa naučíte, ako na to. U mňa totiž všetko robíte sami – od prvého kroku až po hotový dezert. Iba tak sa naučíte všetko naozaj dokonale.

Obsah kurzu:

  • Receptúry a vytlačené podklady
  • Všetky suroviny a 12 hotových výrobkov, ktoré si odnesiete
  • Občerstvenie
  • Nealko nápoje, káva a čaj
  • Diplom o absolvovaní

Miesto konania: Areál IES, Nová Rožňavská 136, Bratislava

 

Teším sa na spoločne strávený čas!
Natacha

 

NÁHRADNÍK: Po naplnení kapacity kurzu budeme ponúkať aj pozíciu náhradníka. Podrobnejšie informácie poskytneme po obsadení všetkých miest.

Prihláška