Éclair, choux, réligieuse, veterník, venček a Paris brest majú spoločného menovateľa- odpaľovanú hmotu.
Pokiaľ vieš ako naň, máš vyhraté:)
Dva z nich - choux a Paris Brest si upečieme aj naplníme a pripravíme do finálnej podoby.
Spoločne sa naučíme všetky zásady a triky jeho receptúr, striekanie a pečenie.
Ukážem všetko postupne krok za krokom, takže je to pre Teba vhodná voľba, ak si len teoretik či začiatočník a chceš stráviť príjemné popoludnie plné nových informácií a dobrej nálady.
Skvelé 4 hodiny plné pečenia a tvorenia úžasných dobrôt. Priprav sa na to, že u mňa sa učíš prakticky. Všetko od začiatku, až po koniec si pečie každý účastník sám. Len tak, sa dá niečo poriadne a skutočne naučiť.
Obsahom kurzu je:
- receptúry a vytlačené podklady
- suroviny a hotové výrobky 8ks
- občerstvenie
- nealko nápoje, káva a čaj
- diplom o absolovovaní
Miesto konania: Areál IES, Nová Rožňavská 136, Bratislava
Kurzy sa riadia aktuálnymi nariadeniami vlády SR ohľadne pandemických opatrení COVID19.
NÁHRADNÍK:
Po obsadení všetkých miest budeme ponúkať aj pozíciu náhradníka. Viac info k tomu, keď sa kurz naplní.
Teším sa na spoločne strávený čas,
Natacha